hr

Mire jó a rezveratrol?

Kutatások kiderítették, hogy a rezveratrol egy nagyon hatékony antioxidáns, amely öregedés gátló, gombaölő és gyulladáscsökkentő hatású is egyben. A közelmúltban végzett kutatások előrevetítik, hogy a rezveratrol képes gátolni a rák kialakulását, valamint növeli a sejtek élettartamát. Emellett a rezveratrol bizonyítottan csökkenti a szervezet vércukorszintjét.

Milyen típusai léteznek a rezveratrolnak?

A rezveratrolnak két izomerje létezik a természetben, az cis-rezveratrol és trans-rezveratrol. Az két izomer közül a trans-rezveratrol gyakorol pozitív hatást az emberi szervezetre, a másik izomer nem bír jelentőséggel.

Mi az a rezveratrol?

A rezveratrol a vörösborban, vörös szőlőben és egyes más bogyós növényekben található vegyület. A növényfélék az őket érő környezeti hatásokra, sérülésekre, gombafertőzésre vagy UV sugárzásra immunválaszként termelnek rezveratrolt.

A rezveratrol felszívódása a szervezetben

A rezveratrol nagy része az emésztőrendszerbe jutva hamar lebomlik, mégpedig a májnak köszönhetően. Ezért is lényeges, hogy a rezveratrol a lehető legközvetlenebb módon jusson be a véráramba (ezt segítik az EzMelts száj hámszövetén át felszívódó tablettái), hogy kifejthesse hatását. A véráramba jutott rezveratrol 4-5 óra elteltével szinte teljesen lebomlik. 

Mi az a PayPal?

A PayPal a világ legnagyobb, biztonságos online fizetési rendszere. Bővebb információt ezen az oldalon talál: https://www.paypal-europe.com/magyar/index.html

Hogyan tudok bankkártyával fizetni?

A PayPal biztonságos fizetési rendszerén keresztül lehetősége van regisztráció nélkül is fizetni MasterCard, Visa vagy American Expressz bankkártyával.

1.) A megrendelő oldalon válassza a "PayPal / Bankkártyás fizetés" opciót.

2.) A rendelés befejeztével, várja míg az oldal átirányítódik a PayPal fizetési rendszer oldalára, majd ott válassza a "Don't have a PayPal account?" ("Nincsen PayPal felhasználói fiókja?") opciót.
3.) Majd a megjelenő oldalon töltse ki a szükséges információkat.


Hogyan lehet fizetni és hogyan történik a házhozszállítás?

10.000 Ft értékű rendelés felett a házhozszállítás INGYENES!

Megrendelése során az alábbi fizetési és szállítási módok közül választhat:
Fizetési mód
 
PayPal 
Bankkártya 
Átutalás  
Utánvét
 Költség

0 Ft  
0 Ft  
0 Ft  
0 Ft

Mennyi az ajánlott napi beviteli mennyiség?

Minden termék esetében az ajánlott napi bevitel a termék dobozok hátoldalán lévő magyar nyelvű címkén található.  A tablettákat, előírástól függően reggel és/vagy este, étkezést követően a szájban kell tartani a tablettát amíg az teljesen fel nem oldódik, a maximális felszívódás érdekében. Ez idő alatt lehetőleg ne fogyasszon semmit (ez kb. 5 perc).

Szedhető e több termék egyidejűleg?

Ellenőrizze, hogy az adott termékek esetlegesen tartalmaznak e ugyan olyan hatóanyagokat. Ha nem akkor a 2 terméket nyugodtan szedheti párhuzamosan is, azonban ha tartalmaznak egyező hatóanyagokat figyeljen oda, hogy az ajánlott napi bevitel lehetőleg ne lépje túl az érintett hatóanyagból. Az ajánlott napi bevitelt az adott hatóanyagból megtalálható a webáruházunkban a az egyes termékekhez tartozó termékleírásoknál, valamint a termékdobozok hátoldalán RDA százalékban kifejezve. 

Mik az esetleges mellékhatások?

Egyes vitaminok mint például az A, B, C, D és E vitaminok túlzott bevitele okozhat mellékhatásokat, ezek esetében fontos, hogy ne lépje túl az előírt napi bevitelt. Mivel a vitaminok egy része zsíroldékony (A, D, E, K vitamin) ezért hosszú időn át tartó, illetve az előírtnál nagyobb mennyiségben történő szedésük felhalmozódáshoz vezethet a szervezetben, mivel ezek a vitaminok lassabban ürülnek ki. Ezért ezen vitaminok szedése esetén érdemes időszakosan szünetet tartani. 
Más hatóanyagok esetében, melyeknél nincs meghatározva RDA százalék (rezveratrol, koenzim Q10) szedésük az humánbiológiai vizsgálatok alapján nem jár mellékhatásokkal.

Mennyi hatóanyagot tartalmaznak az EzMelts tabletták?

Mivel a termékek az USA-ban kerülnek legyártásra, ezért az európai piachoz viszonyítva átlagosan magasabb hatóanyag tartalommal készülnek. A gyártás az amerikai gyárban a GMP (Good manufacturiong practice) szigorú előírásai szerint történik, így biztosíva a prémium minőséget és egyúttal igazolva azt, hogy a termékek nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat. Továbbá minden egyes Ezmelts termékünket bejelentettük az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézethez (OÉTI) és a termékek megkapták az "zöld pipát". 
Minden termék esetében a pontos hatóanyag tartalom megtalálható a webáruházunkban az egyes termékekhez tartózó leírásban valamint a termékdobozok hátoldalán. 

Hogyan működik az EzMelts tabletta?

A nyelv alatti nagy felületű, vékony, jó vérellátású, erekkel sűrűn átszőtt és nagy áteresztőképességű nyálkahártya kedvező környezetet biztosít a vegyületek gyors felszívódáshoz. Az egyenletes hőmérséklet és a stabil pH eredményeként a felszívódás kis változékonyságú, jól reprodukálható. Innen felszívódva a hatóanyagok közvetlenül a szisztémás keringésbe juthatnak, elkerülve a máj és bélfal emésztő enzimeit ezért biológiai értékesíthetősége lényegesen jobb, mint a gyomorban és bélrendszerben történő felszívódás esetében. Az effajta adagolás nyelési nehézségekkel küzdő emberek esetében is lehetséges. Ugyanakkor figyelemmel kell lenni arra, hogy a tablettát annak teljes széteséséig, a hatóanyag kioldódásáig és felszívódásáig (kb. 5 perc) a nyelven vagy az alatt kell tartani. A tabletta lenyelése esetén az ilyen típusú adagolási mód előnyei elvesznek. A tabletták szájban történő oldódása gyorsabb felszívódást és a vérben kialakuló magasabb koncentrációt tesz lehetővé. 

Az EzMelts termékek gyógyszernek minősülnek e?

Nem. Az EzMelts termékek egytől egyig étrend-kiegészítők, melyek az Országos Élelmezési- és Táplálkozástudományi Intézet  felügyelete alá tartoznak és egészségpénztárra nem elszámolhatóak. Cégünk, mint magyarországi forgalmazó, eleget tett az OÉTI felé fennálló bejelentési kötelezettségének és minden általunk forgalmazott termék megkapta a "zöld pipát".

Átutalásos fizetés esetén hova kell utalnom az összeget?

Amennyiben az átutalálosos fizetést választja, kérjük a következő utalási információkat használja:

Kedvezményezett neve: BTDM Kft.
Kedvezményezett Bankja: Raiffeisen Bank
Bankszámlaszám: HU42 12086005-01442190-00100002